pühapäev, 14. juuni 2020

Kõik see mis siin maailmas toimub, on saatana kätetöö

Kõikide valitsuste ja võimude näol ei ole meil tegemist inimeste mahhinatsioonidega, see on kurja kätetöö, kes kasutab ära lolle, vaimuta ja saatana teenistuses olevaid inimesi, kes selle põrgu meil siin maailmas on korraldanud. Kus iganes teil tuleb tegemist teha võimudega, seal Jumalat ei ole. Vaadake, mis maailmas toimub! Teie aga olge ausad ja head, kel on vaimu!


Piibel 1968

12 Sest meil ei ole maadlemist vere ja lihaga, vaid valitsuste ja võimudega, selle pimeduse maailma valitsejatega, taevaaluste kurjuse vaimudega.
13 Sellepärast võtke kätte kõik Jumala sõjavarustus, et te suudaksite vastu panna kurjal päeval ja jääda püsima, kui te kõik olete sooritanud.

KJV

12 For we wrestle not against flesh and blood, but against principalities, against powers, against the rulers of the darkness of this world, against spiritual wickedness in high places.
13 Wherefore take unto you the whole armour of God, that ye may be able to withstand in the evil day, and having done all, to stand.

Tõlge

12 Sest me ei maadle mitte liha ja vere, vaid vürstiriikide, võimude, selle maailma pimeduse valitsejate ja kõrgel asuva vaimse õeluse vastu.
13 Seetõttu võtke endale kogu Jumala raudrüü, et te suudaksite kurjal päeval vastu pidada ja kui kõik olete teinud, et seista.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Jõulukombed Eestis

Jõulupühade kombed Eestis. Käes on jälle ammuigatsetud rõõmupühad... Palju nimesid antakse jõulupühadele, neid nimetatakse armastuse-, rahup...