neljapäev, 4. märts 2021

Saturni kultus 4. osa

Selle osa sissejuhatuseks vast nii palju, et elekter veel ära kadunud ei ole, pildistada sain loo ilusasti üles, aga piltide arvutisse laadimine ja arvutist piltide blogisse laadimine on kõike muud kui lihtne. Piltide laadimine esimese korraga ei õnnestu, blogi keerab piltide järjekorra pea peale ja kui arvestada, et see lugu sisaldab 70-80 pilti, siis kõige selle korrigeerimine võtab ilmatuma aja. Osa arvuti-tehnilistest apsudest võin ajada oma süleaarvuti süüks, kuna see on vägagi vananenud pill ja jookseb mul Linuxil (Linuxit kiidan) ja seoses sellega teen veel ühe osa sellele loole, see tähendab, et võtan viimased kolm osa üheks kokku, sest minu arust on juba nendes osades kõik olulisem ära öeldud. Pildid on udused seepärast, et see video on youtubes üleval väga kehva resolutsiooniga. Kuid hakkan nüüd pihta, originaalallika avaldan viimase loo lõpus. 

Saturn

1980-1981 Voyager 1 ja 2 kosmoseaparaadid pildistasid Saturni põhjapoolusel heksagrammi.

Sellel telemeetria pildil on näha Saturni põhjapoolus, pildistatuna Voyagerilt 1980-81 aastal. Pildil on näha kummaline mustern - pentagram heksagrammi sees.

Uus selgem pilt sellest kummalisest kuue küljega kujundist (heksagramm) on pildistatud 200. aastal Nasa kosmoseaparaadi Cassini poolt. 

Kummaline keeris Saturnil koos võrdse kuue küljega lõi teadlased pafiks, nad polnud näinud kunagi midagi taolist.

Sellel heksagonil saame tuletada heksagrammi, kuue tipuga tähe.

Vaadates Sumerlaste kivitahvlit uuesti, me näeme siin lõikuse jumalat, Ninutra või siis Saturn istub oma troonil ja tema heksagrammi sümbol asetseb samal kivitahvlil vasakul ülemises nurgas.

Teine Sumerlaste kivitahvel näitab Saturni koos teiste plaaneetidega oma õigetel kohtadel nagu me planeetide järjestusi tänapäeval teame: Saturn, Jupiter, asteroidivöö ja Marss.

Nagu asitõenditest näha on, siis Ninutra kuningriik (Saturn) oli oma arengus väga kaugele jõudnud oma aja kohta. Nad olid võimelised nägema Saturni rõngast, Saturni heksagonaali selle planeedi põhjapoolusel ja nad teadsid selgesti planeetide asetust taevas.

Tänapäeva kõige tugevamad teleskoobid ei ole võimelised nägema Saturni heksagonaali Saturni põhjapoolusel. AInult tänu kosmosesondile Cassini sai see geomeetriline kujund meile nähtavaks.

Kummaline aga on see, et see heksagon on avastatud ju alles hiljuti. Kuidas said iidsed Sumerlased sellist asja teada, kui neil polnud isegi teleskoopi?

Kas võis olla nii, et Ninutra kuningriik (Saturn) oli hoopis väga kõrgel arengutasemel?

Püha südame Rooma katoliku kirik.





Vabamüürlus.



Katedraal Saksamaal.



Need saatanlikud sübolid tähistavad seda, et Saatan omab neid institutsioone.


Me näeme siin uuesti peidetuna numbrit 666 võrdkülgsetel kolmnurkadel ja kõikenägevat silma Saturnil.



Kõik need sümbolid nagu kõikenägev silm, saatana heksagramm ja kuri pentagramm saatana planeedil (Jupiteril), on kõik leitavad saatana (saturni) institutsioonidel.



Saatana kummardamine (Saturni) hõlmab alati numbrikombinatsiooni 666. Saturn on kuues planeet päikesest, kuues päev nädalas (saturday=saturn day) ja saturnil olev kuusnurkne kujund (heksagon).


Ühte aga peab teadma, et Saturni nimi on sama mis saatana nimi. Lihtsalt see erinevus tuleb erinevate keelte eripärast. Iiri caelic kelles on Saturn - Satarn ja bantu keeles on Saturn - iSateni.


On kahtlustus, et keegi tundmatu või meile teadmata üksus, kes on teadmistes arenenud, annab seda teavet taeva kohta ilma NASA abita.


See on ainus loogiline seletus kõikidele nendele tõenditele, mida te siin näete.


Miks on siin nii palju kokkusattumusi? Silmast kuni pentagrammi ja heksagrammini. Kõik selle võib leida planeedilt Saturn. Need sümbolid on üles leitud juba iidsetel aegadel ja tänpäeval jätkatakse selle kummardamist. Kes kurat seda maailma valitseb juba iidsetest aegadest? Mis kõike ta on siin juba korraldanud ja korraldab ka tulevikus? Inimesed, on aeg ärgata, kiriku papid ja teised "saatana koguduse" teenijad, oleks aeg ärgata! Te arvate, et teenite meie taevast Isa, aga te teenite hoopis Saatanat. Oleks aeg lõpetada puust nikerdatud kujude ja muu sellise kummardamine, visake välja need jubedused oma kirikutest ja lugege piibli sõna täpselt, mitte ärge tõlgendage seda. Paljud teist on head inimesed ja on sütitatud Jumala sädemega, aga te ei näe palki oma silmas ja proovite pindu teiste inimeste silmist välja tõmmata. Nüüd aga loo juurde jälle tagasi.


Kuidas paganlik iidne tsivilisatsioon teadis seda, on meile teadmata.


Saatanlik nõidumine ja posimine ulatub välja nii kaugele, kui meile koolis ajalugu üldse õpetatud on. Kiviaja inimene jääb ainult välja.


Saturni põhjapoolus.



Miks on sümbolid heksagrammil ja pentagrammil alati kombineeritud?


Kas neil on ühine päritolu?


Baphomet


Kolnurk all.


Kolnurk üleval.


Ja see moodustab heksagrammi.


Me näeme jälle sama ilmingut, heksagrammi ja pentagrammi sümbolid on kombineeritud üheks tervikuks sellel saatanlikul pildil.



Me näeme varjatud pentagrammi ja heksagrammi sellel sabatikitsel.



Nõidus.


Me näeme massoonide embleemil varjatud heksagrammi ja pentagrammi.



Vabamüürlus.






Need kaks sümbolit üheks ühendatud.





Kas pole see imelik kokkusattumus, et nende iidol, keda nad kummardavad, on silm gloobusel/ planeet on nende tempel?





Poola kirik, Lviv.







Kõikenägev silm Saturni lõunapoolusel.


Jätkub

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar